Thursday, June 21, 2007

Αποτελέσματα Γενικών Εξετάσεων

Οι Γενικές εξετάσεις για εισαγωγή στα πανεπιστήμια φαίνεται, για μια ακόμα φορά, να γίνονται θύμα πολιτικών σκοπιμοτήτων. Εύκολα θέματα, ώστε να μην υπάρξουν κενές θέσεις στην επαρχία και χαθούν ψήφοι. Το γεγονός ότι θα υπάρξει συνωστισμός αριστούχων με αποτέλεσμα την μη σωστή επιλογή για τα τμήματα μεγάλης ζήτησης δεν απασχολεί.
Πέρισυ, που η κυβέρνηση επιθυμούσε να εμφανισθεί αποφασισμένη για μεταρρυθμίσεις, δεν φάνηκε να ανησυχεί για τις κενές θέσεις. Τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν πέρισυ, ξεχάστηκαν...

1 comment:

  1. Anonymous11:51 pm

    Θεωρείται αδίκως ώς must πλέον το γεγονός ότι ότι ή σπουδάζεις η μένεις άνεργος. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης της παιδείας, βλέπε φροντιστήρια και τα τοιαύτα..
    Και εγώ σπουδάζω σε τμήμα πληροφορικής, ήταν κάτι που ήθελα πάντα να κάνω.. Αλλά βλέπω πχ άτομα που πέρασαν κατά τύχη σε αυτή τη σχολή και όχι μονο δεν έχουν και ιδεα, δεν μπορούν να μάθουν κιολας!
    Έχω δει άτομα τα οποία τελειώσαν μια τέχνη (αισθητικός, κομμωτής κτλ κτλ) και μέσα σε 2 χρόνια άρχισαν να θ υ σ α υ ρ ι ζ ο υ ν, αλοίμονο σε εμάς που σπουδάζουμε 4 χρόνια τουλάχιστον και ψαχνόμαστε εκ των υστέρων..

    ReplyDelete